Werkwijze


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor behandeling of wilt u uzelf aanmelden, dan kunt u contact opnemen via mijn contactgegevens (bellen of mailen) of door het invullen van het formulier op de contactpagina. Ik nodig u dan uit voor een intakegesprek. Een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist is nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding door de verzekeraar of de gemeente.

 

Het intakegesprek is een verkennend gesprek van 60 minuten. Het doel is het gezamenlijk zo helder mogelijk in kaart brengen van de klachten en problemen om daarna een zo passend mogelijk advies en behandelplan te kunnen geven. Het gesprek is persoonlijk en vertrouwelijk. Dit betekent dat er geen gegevens naar anderen gaan zonder uw toestemming. Als u instemt met het behandelplan zal de behandeling van start gaan.

 

Voor ieder gesprek hierna wordt doorgaans 45 minuten gereserveerd en 15 minuten administratietijd. De totale behandelduur wordt bepaald door consulten, diagnostisch onderzoek en eventueel mail of telefonische consulten. Een traject bestaat uit 5-12 gesprekken.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u mij bereiken op 06-238 230 39. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ook kunt u het formulier op de contactpagina invullen.