Supervisie

Ik bied individuele supervisie op aanvraag vanuit organisaties en in het kader van de registratie Kinder-en jeugdpsycholoog NIP of het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ); laatstgenoemde is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. Ook is het mogelijk een los hiervan een supervisietraject te starten.


We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur. Je kunt jouw ambities, wensen en mogelijkheden ten aanzien van jouw leertraject aangeven. Tijdens dit gesprek zullen wij het ook hebben over mogelijke leerdoelen en de manier van samenwerken. De supervisant verzorgt hierbij de agenda en de verslaglegging. En de supervisor kan in de gesprekken verschillende werkvormen inbrengen. Als we beiden het idee hebben dat we de supervisie met elkaar aan willen gaan, maken we drie vervolgafspraken voor supervisie. In het derde supervisiegesprek evalueren we de supervisie en beslissen we of we het supervisietraject doorzetten. 

 

Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn of wanneer je graag een supervisietraject wil starten.

 

 

Kosten:

De kosten voor supervisie bedragen 85 euro per sessie (45 minuten). Het is mogelijk om per keer een dubbele sessie in te plannen. De supervisie kan in Haarlem of Heemstede plaatsvinden. Ook is het mogelijk om in de avonduren af te spreken.